Inlooppunt in de bibliotheek voor al uw digitale vragen

Op vrijdagmiddag 5 oktober start Bibliotheek Theek 5 weer met WebStek; een inlooppunt waar bezoekers van alle leeftijden terecht kunnen met zijn of haar digitale vragen. Denk hierbij aan sociale media (Twitter, Hyves, Facebook), fotobewerking, Skype, online fotoalbum, apps en computertoepassingen, zoals Word, Windows, Excel.

Webstek is gevestigd in de bibliotheek in het centrum van Oosterhout. Op vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur zitten deskundige vrijwilligers voor u klaar om u te helpen. De toegang is gratis en het is vrije inloop.

WebStek is in november 2011 gestart en springt in op de vraag van bezoekers en klanten. WebStek trekt wekelijks veel bezoekers die graag haar of zijn digitale vragen willen stellen. Na een korte vakantieperiode gaan ze weer van start.

Thema
Ook zijn er maandelijks themabijeenkomsten om u kennis te laten maken met nieuwe technologieën en internettoepassingen. Denk hierbij aan onderwerpen zoals iPad, ebooks, ereaders, Twitter of het maken van een online fotoalbum. Deze themabijeenkomsten duren een uur en vinden maandelijks plaats van 14.00-15.00 uur. Het spreekuur is niet bedoeld voor het repareren van kapotte computers of computerstoringen!

WebStek is georganiseerd in samenwerking met SeniorWeb.