Ronde van de Bokkewei in Dorst

Hallo jongens en meisjes.

Op zaterdag 16 juni 2012 (het weekend van de Kermis, Midzomer Nachtfeesten en de Jaarmarkt) wordt in Dorst wederom de vanouds bekende Jeugdronde van de Bokkewei verreden.

Ronde van de Bokkewei

Ronde van de Bokkewei

Deze ronde zal niet worden verreden in de bossen (bij de Bokkewei), doch in de Dennenlaan, rondom de groenperken die zijn gelegen tussen de Mispelstraat en de Pijnboomstraat. (aansluitend aan het kermisterrein)

We gaan er dit jaar iets bijzonder van maken, namelijk een echt podium om te huldigen, een echte bel voor de laatste ronde en een telbord voor het aantal nog te rijden ronde. Dus een echte wielerwedstrijd. De organisatie zal zorg dragen voor een helm voor de kinderen, doch ouders die zelf over een helm voor hun kind beschikken is welkom.

De deelnemers kunnen kaartjes winnen voor de botsauto’s / waterballets of de draaimolen en na afloop van de ronde gaan we gezellig onder het genot van muziek van de Dorstse Boerkes lekker de kermis op en dan naar de kinderdisco in de feesttent.

Deelname staat open voor de jongens en meisjes die de basisschool in Dorst of buiten Dorst bezoeken.

De indeling zal hetzelfde zijn als de groepsindeling op school, dus groepen 1 t/m 8.

De organisatie van dit festijn wordt mede ondersteund door Rabobank Amerstreek – van Ginneken Loon en grondwerken Den Hout en Willemsen Bloemen en Tuinen Breda.

De leden van de Wielertoerclub de Dorstse Trappers nemen de organisatie voor hun rekening en de Rabobank Amerstreek ondersteund dit festijn met promotiemateriaal, zoals een start- en finishdoek en huldigingsplatform.

Voor elke deelnemer zal er een herinnering zijn in de vorm van een medaille, een zuurstok en voor de winnaar van elke categorie een bloemenhulde en een aandenken.

De Ronde van Bokkewei start om 13.30 uur en de prijsuitreiking zal plaatsvinden om 15.00 uur bij de start- en finish in de Dennenlaan.

Opgave kan door het inleveren van onderstaande strook voor 16 juni 2012 bij Henk van Gestel, de Meerberg 9.

Naam…………………………………………adres………………………………………………..
Leeftijd………………………………………groep basisschool………………………………
Meisje/jongen……………………………………………………………………………………

Geeft zich hierbij op tot deelname aan de Ronde van de Bokkewei op 16 juni 2012 vanaf 13.30 uur in Dennenlaan te Dorst.

Bestuur Stichting Midzomer Nachtfeest.