Top-entertainment tijdens de Midzomer Nachtfeesten Dorst

Top-entertainment tijdens de Midzomer Nachtfeesten Dorst

Top-entertainment tijdens de Midzomer Nachtfeesten Dorst

De beste Cover Band van de Benelux, SOC (Screen O’Connery) staat op zondagmiddag/avond 17 juni op het podium in Dorst. De band SOC heeft de finale van de Clash of the Coverbands editie 2011/2012 van de Benelux gewonnen. Voor de editie 2011/2012 hadden zich 1500 bands ingeschreven.

Ook werd de zangeres van de band Ilonka van Hooijdonk afkomstig uit Terheijden uitgeroepen tot de beste vocaliste.

Dat beloofd wat te worden op zondag 17 juni 2012 in het voorprogramma van de wedstrijd (live op een groot LED scherm) de wedstrijd Portugal – Nederland (EK)

Voorafgaand aan dit spektakel treden op vrijdagavond twee bands op met River en Zydeco Muziek. Voor de liefhebber een prachtig programma.

Maar dat is niet alles, op zaterdagavond staat voor het tweede jaar (op verzoek van velen) de Coverband Flat Out op het programma. Deze start het programma om 21.30 uur en spelen 4 sets van 45 minuten. Als je echt wilt genieten, zorg dan dat je erbij bent.

De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 12.50 en aan de feesttent € 15.00. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Spar/Attent van Rijthoven – Bloemen In Geuren en Kleuren en bij Walther Hoosemans.

Het programma is verder:
Donderdagmiddag de Beursvloer en de bekendmaking vrijwilliger van het jaar
Vrijdagmiddag treedt een smartlappenkoor op en is het pannenkoeken eten
Zaterdagochtend, de spellenochtend, zaterdagmiddag de Ronde van de Bokkewei, heropening van het Dorsplein met ballonnenwedstrijd, optreden Dance Mix en kinderdisco
Zondagochtend de tentmis en in de middag Nederlandstalige muziek in de feesttent
Op zondag de gehele dag jaarmarkt en het gehele weekend kermis met de autoscooter, draaimolen, waterballets etc.

Namens bestuur Midzomer Nachtfeest en Kermis
Walther Hoosemans, voorzitter.