2014-10-16 14.02.38Deze week hebben we een nieuwe sponsor van een bloembak mogen verwelkomen op het Dorpsplein in Dorst. Annie de Swart heeft een bloembak geadopteerd en haar naamplaatje is inmiddels op de bloembak bevestigd.

Er zijn nu  10 van de 15 bloembakken geadopteerd.  Van de inkomsten die binnenkomen van de geadopteerde bloembakken worden de bloembakken regelmatig voorzien van nieuwe planten en bloemen.

Wanneer U interesse heeft om een bloembak te adopteren, dan kan dat voor € 50.—per jaar, aanmelden via walther.hoosemans@hetnet.nl en ik neem contact met U op.

De bloembakken worden onderhouden door een groep vrijwilligers, ondersteund door Brouwers Groenvoorziening uit Sprang-Capelle die jaarlijks als sponsor het Dorpsplein schoon borstelt en aanveegt.

Door de werkgroep onderhoud bloembakken is om het Dorpsplein verder te verfraaien een nieuwe dorpsvlag aangeschaft. De nieuwe vlag in een mooi fris groene kleur wappert in de mast op het Dorpsplein.

Sponsors:

Stichting Nieuws uit Dorst, Stichting Midzomer Nachtfeest, Stichting Dorst op Stelten, Stichting de Kater, Hoosemans Consultancy, Mannak Hoveniers (2x) de Vogelpikkers, Rabobank Amerstreek, Annie de Swart.

Werkgroep Bloembakken Dorpsplein Dorst.

Walther Hoosemans.