Maikel Scheffers gehuldigd in Dorst

Maikel Scheffers gehuldigd in Dorst

Rolstoeltennisser Maikel Scheffers gehuldigd in Dorst 

Afgelopen maandagavond (13 feb 2012) is Maikel Scheffers (rolstoeltennisser)  vanwege zijn  geweldige prestaties in het tennis gehuldigd in cafe Dorpszicht in Dorst.

Maikel Scheffers is door de Internationale Tennis Federatie (IFT) uitgeroepen tot Wheelchair Tennis World Champion 2011.  Maikel onvangt deze Award tijdens het exclusieve World Champions Dinner op 5 juni 2012 in Parijs tijdens Roland Garos.

In  januari 2012 heeft Maikel Scheffers  de Sydney International Wheelchair Open gewonnen. Een geweldige prestatie. De komende  week verdedigt hij in het Topsport Centrum Rotterdam zijn titel op de Nationale Rolstoel Kampioenschappen.

Van 16 t/m 18 februari 2012 speelt hij mee op de ABN Amro World Wheelchair Tennis Tournament te Rotterdam.

Op de World Ranking staat Maikel 1e bij de heren enkel en 6e bij de heren dubbel.

Maikel ( 29 jaar)  is woonachtig in Dorst en woont daar samen met zijn vriendin Sherly (actief voetbalster bij de plaatselijke V.V. Neerlandia ’31)

Deze prachtige prestaties waren de aanleiding voor de Dorpsraad Dorst en een aantal buurbewoners om een huldiging te organiseren.

De huldiging heeft plaatsgevonden in cafe Dorpszicht in Dorst waarbij aanwezig waren  de familie, vrienden, kennissen en buurtbewoners, de Burgemeester van de gemeente Oosterhout Stefan Huisman, Wethouder van Sport Marian Janse en wat bij een huldiging niet mag ontbreken de Fanfare St. Joris.

Mooie lovende woorden werden gesproken door de burgemeester, de wethouder en de voorzitter van de Dorpsraad. Hulde aan Maikel voor deze prachtige prestaties. Bloemen en cadeau’s werden overhandigd waarna elke aanwezigen een consumptie werd aangeboden en nog even lekker werd nagepraat.

Uw verslaggever ter plaatse, Walther Hoosemans