pietNu Sinterklaas en zijn pieten weer in oosterhout zijn moeten ze natuurlijk een logeeradres hebben. Dit jaar zullen ze wederom in oosterhout verblijven.

In het Arendshof, in het oude villa Happ, zullen zij gaan wonen. Daar tegenover in het oude mexx pand (Arendshof 275) is de pakjes centrale te vinden van waaruit de pieten werken.

Natuurlijk zijn zowel het pietenhuis als de pakjes centrale vanaf 22 november te bezoeken.

Met steun van diverse sponsoren is het de organisatie, circusschool oosterhout, ook dit jaar weer gelukt om alles te organiseren. Het is zelfs groter dan vorig jaar.

Op woensdag middag, zaterdag en zondag zijn alle kinderen van harte welkom om samen met de pieten een leuke middag te beleven. Er is van alles te doen in het pietenhuis. Zo kun je loomen met de loompiet, pepernoten bakken met kookpiet, knutselen, je schoen zetten, circusspelen, voorlezen, glittertattoo’s krijgen, swingen met dj-piet en nog veel meer. Op de website van het pietenhuis staat het complete programma. Elke openingsdag is er ook een speciale activiteit.

Dit jaar kun je ook de pietenplaatjes sparen. Deze zijn gratis te verkrijgen bij de sponsoren. In het pietenhuis kun je deze laten voorzien van een handtekening.

In totaal zijn er 20 verschillende plaatjes, spaar ze allemaal!

H19 heeft speciaal een pietenhuis oosterhout lied gemaakt. Dit lied kun je luisteren en leren via de website. De dans die erbij hoort kun je ook vinden op de site zodat je hem samen met de pieten in het pietenhuis kunt dansen!

Op zaterdag 22 november om 12 uur is de grootse opening van het pietenhuis. Dit zal op spectaculaire wijzen gebeuren door de klimpieten samen met wethouder J. Peters. Alle kinderen van oosterhout zijn van harte uitgenodigd om bij de opening te komen kijken. Natuurlijk hopen de pieten dat alle kinderen dan de pietendans kennen.

Het pietenhuis is geopend op woensdag van 14.00-17.00 uur, op zaterdag van 12.00-17.00 uur en op zondag van 12.00-16.00 uur. Uiteraard is het pietenhuis, mede dankzij de sponsoren, voor kinderen gratis te bezoeken.

De website van het pietenhuis kun je vinden op: www.pietenhuis-oosterhout.nl