Met financiële steun van de Stichting Dorpsraad Dorst, Stichting Karnaval de Kater en Stichting Midzomer Nachtfeest en Kermis kunnen de 15 bloembakken op het Dorpsplein in Dorst dit najaar weer voorzien worden van prachtige bloeiende winterviolen.

Nu de Gemeente Oosterhout een aantal jaren geleden heeft besloten geen bloembakken meer te aan te planten en te onderhouden heeft een groep vrijwilligers het op zich genomen om de 15 bloembakken op het Dorpsplein in Dorst twee keer per jaar te voorzien van nieuwe planten. In het voorjaar met geraniums en in het najaar met winter violen. Hierdoor staan de bloembakken er het gehele jaar prachtig bloeiend bij. Door het jaar heen worden de bloembakken door de direct omwonenden voorzien van water.

Nu het steeds moeilijker wordt om sponsoren te vinden  voor de bloemen en planten heeft de vrijwilligersgroep het idee opgevat om de gebruikers van het plein (Karnaval, Midzomer Nachtfeest, Kermis en Dorpsraad)  uit te nodigen om een financiële duit in het zakje te doen om zodoende de bloemen en planten te kunnen aanschaffen.

De dank van de vrijwilligers is groot en het geeft ons steun om dit vrijwilligerswerk te komende jaren voort te zetten.

Namen de vrijwilligersgroep

Walther Hoosemans.