Basisschool Marcoen

Basisschool Marcoen

Onze basisschool krijgt voortaan in dit prachtige nieuwe dorpsblad een eigen katern en daar is het team dan ook erg blij mee! Voor ons betekent dit dat wij alle inwoners van Dorst deelgenoot kunnen laten worden van het wel en wee van onze school.

Eigentijds onderwijs geven in de juiste vorm & afstemming vormt de hoofdmoot van ons dagelijks handelen hier op deze werkvloer. Maar er is meer! Ook onze maatschappelijke betrokkenheid speelt een rol hier in dit dorp. Door een laagdrempelige insteek kan en wil de school een rol van betekenis blijven spelen in diverse dorpse aangelegenheden. Centraal staat hierbij het contact met zoveel mogelijk inwoners van Dorst.

Door deze contacten te vergroten en te kijken naar mogelijke samenwerkingsverbanden met verenigingen, organisaties, bedrijven of individuele dorpsgenoten kan de Marcoen uitgroeien tot een
betekenisvolle basisschool voor de directe omgeving.

Met diverse organisaties is er inmiddels een goed lopend contact wat geresulteerd heeft in diverse prachtige samenwerkingsverbanden. Dit willen wij graag gaan uitbreiden en daarvoor hebben wij u nodig! Heeft u zelf een innovatief creatief idee/tips om wellicht te komen tot een samenwerking of kent u een organisatie/bedrijf of vereniging waarmee een leuke link met onze leerlingen gelegd kan worden?

Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. De deur staat open en de koffie staat in ieder geval klaar! Via de e-mail schoolpost@marcoen.nl of telefonisch (0161-411376) kunt u ons bereiken. Uiteraard kunt u ook gewoon ons schoolgebouw binnenlopen. Wij heten u van harte welkom!

De actuele website van onze basisschool, www.marcoen.nl geeft u ook altijd de nodige informatie. De komende edities van ‘De Dorstlezer’ gaan wij in op allerlei schoolontwikkelingen. Verder besteden we aandacht aan gehouden en toekomstige activiteiten. Leuke zaken dus met nieuwswaarde die wij graag met u willen delen! Onze eigen leerlingen en hun ouders kunnen u uiteraard hier ook meer over vertellen.

Wij houden u op de hoogte!

Roger Hoogland (Locatiedirecteur)