Op zondag 9 december a.s. organiseert Timbre van 19.00 tot 20.00 uur een Lichtjesavond voor mensen uit Gilze en Rijen en omstreken.

We heten u welkom in een sfeervolle omgeving. Met mooie muziek en passende woorden staan we samen stil bij geliefden die uit ons midden zijn weggevallen. Het wordt dan letterlijk en figuurlijk een beetje lichter: Ieder krijgt gelegenheid om een kaarsje op te steken. En wie wil, krijgt gelegenheid om te spreken.

Deze avond wordt u aangeboden door Timbre en de Restaurant Beum. Timbre -het levensverhaal in unieke klankkleur, is een samenwerking tussen Barbara Duijser (singer-songwriter) en Jeroen Hartel (spreker op uitvaarten). Zij zingen en vertellen tijdens uitvaarten het levensverhaal van uw overleden geliefde. Zie ook: www.timbre.live.

Wilt u ook een kaarsje komen opsteken? Laat ons weten dat u komt! Stuur s.v.p. een email naar lichtjesavond@timbre.live en laat ons weten met hoeveel personen u komt.

Graag tot ziens op zondag 9 december. Vanaf 18.45 uur wordt u welkom geheten met een kopje koffie of thee. Het begint om 19 uur en duurt tot ongeveer 20 uur. De toegang is gratis, indien u een vrijwillige bijdrage wilt geven dan staat er een boxje bij de uitgang.

Locatie: Restaurant Beum, Wethouder Van Dijklaan 19, Dorst; er is voldoende parkeergelegenheid.