Start cursussen oktober bij Volksuniversiteit Oosterhout
Laat u verrassen door de Italiaanse keuken of volg een schrijfcursus

De eerste cursussen zijn begonnen en daarmee is het cursusseizoen officieel gestart. Ook in oktober starten er weer diverse leuke en interessante cursussen en workshops bij Volksuniversiteit Oosterhout. Of u nu houdt van koken, schrijven of werken met de computer, de keuze is aan u. Al deze cursussen starten in oktober. Geef u dus snel op, zodat u verzekerd bent van een plaats.

Creatief koken
De wereldberoemde tapas zijn de inspiratiebron voor de cursus ‘Amuses, voor,- en nagerechten’. Een amuse is een zeer klein gerecht (of minihapje) ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen. U maakt iedere les een soepje, een hartig hapje en een nagerecht. De cursus start op maandag 22 oktober en bestaat uit vier lessen.

Proef Italië
De Italiaanse keuken biedt veel meer dan alleen pizza en spaghetti. Italië is de bakermat van antipasta, carpaccio, salami, gorgonzola, espresso en de overheerlijke tiramisu. U gaat traditionele soepen, Italiaanse schotels en heerlijke zoete desserts bereiden. Laat u verrassen door deze smakelijke keuken. De cursus start woensdag 24 oktober en bestaat uit zeven lessen.

Schrijfproeverij
Een ontdekkingsreis naar uw eigen woorden en verhalen. U gaat spelen met taal, zoeken naar de juiste woorden en uzelf vormen op papier. U gaat gedachten, emoties en beelden in woorden omzetten en vormen tot een poëtische tekst of verhaal. U krijgt inspirerende schrijfoefeningen, zodat u leert uw gevoelens op papier te zetten. Schrijfervaring is niet nodig. De cursus start woensdag 24 oktober en bestaat uit zes lessen.

Digitaal bij de tijd
Volg eens een digitale cursus! Tijdens de cursus Maak je eigen website, die start op donderdag 11 oktober om 19.30 uur in bibliotheek Dongen, leert u in twee lessen een eigen website te maken voor familie, hobby of vereniging. Met de interactieve workshop Digitaal bij de tijd gaat u aan de slag met de sociale media en weet u straks precies uw weg op het internet te vinden. Basiskennis van de computer en internet is nodig om deze cursussen met succes te kunnen volgen.

Meer informatie en inschrijven
Het complete aanbod, alle informatie over de workshops en cursussen, inschrijfmogelijkheden en prijzen vindt u terug in de brochure en op de website www.volksuniversiteitoosterhout.nl. U kunt zich aanmelden in alle vestigingen van Bibliotheek Theek 5 en online via www.theek5.nl/activiteiten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Trapman, Volksuniversiteit Oosterhout via 0162-423193 of info@volksuniversiteitoosterhout.nl
Voor beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: Sanne van den Brandt, medewerker communicatie Bibliotheek Theek 5 via 0162-428920 of s.vandenbrandt@theek5.nl