Op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2018 is ’t Hart van Dorst het decor voor de traditionele sauwelavonden in ons dorp. Dit klinkt nog ver weg, maar komt toch al snel dichterbij.

Afgelopen editie werden de lachspieren weer getriggerd door alle kletspraot in de ton. Zo schitterde oud en jong gediende samen met magnifieke acts die de zaal in vervoering bracht.         

Gelukkig heeft de organisatie voor komend jaar reeds enkele toezeggingen van buutreders ontvangen dat zij wederom hun showtje opvoeren. De stoere sauwelaars gaan ’t Kattegat begin volgend jaar opwarmen voor het Brabantse Feest der Feesten en hun gemiauw laat de Kattegatters hopelijk weer spinnen van plezier.           

Misschien overbodig om te vermelden, maar wij zijn alweer een tijdje actief op social media. Houdt daarom de Facebookpagina Stichting De Kater in de gaten voor alle actuele updates.

Maak in ieder geval allemaal bij 19 & 20 januari 2018 in jullie agenda’s een aantekening om deze avonden vrij te houden. Tegen die tijd is de temperatuur buiten waarschijnlijk flink gekelderd, maar in een dampend Hart van Dorst laat het goudgele vocht zich tijdens dit vroege carnavalsgedruis vast niet minder smaken….

Alaaf!