Op zaterdag 8 november 2014 organiseert HOOM in samenwerking met Rotaryclub de Warande opnieuw de “Oosterhoutse Mantelzorgdag”. Een dag speciaal voor mensen die langdurig zorgen voor een partner, ouder of kind. Het thema van de Dag van de Mantelzorg is “Allemaal Verhalen”.

Het programma
In de ochtend worden mantelzorgers verwelkomd op het gemeentehuis en kunnen zij deelnemen aan verschillende workshops rondom de veranderingen in de zorg, werk en mantelzorg etc. Het middag- en avondprogramma zijn gericht op ont-spanning naar keuze.

De dag wordt gesponsord door Oosterhoutse ondernemers en deelname is gratis! Mantelzorgers kunnen zich aanmelden voor de gehele dag of voor een dagdeel.
Indien gewenst bieden wij vervoer en denken we mee over vervangende zorg.

Uw verhaal
Helpt u ons om deze dag tot een bijzonder moment te maken? Vertel dan uw verhaal!
Schrijf, teken, film, fotografeer uw kijk op (mantel)zorg en deel dit met ons via facebook.com/stichting.hoom. En/ of mail uw idee naar info@hoomondersteuning.nl om uw bijdrage een stralende plaats te geven in het programma.

Aanmelding
HOOM biedt ondersteuning voor mantelzorgers en is de schakel tussen hulpvraag en vrijwillige inzet. Onze begeleiding wordt aangeboden door gemeente Oosterhout.
Bent u mantelzorger en wilt u een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de Dag van de Mantelzorg?

Of kent u een mantelzorger die het verdient om een dag in het zonnetje te worden gezet? Neem dan contact op met Leonie Willemse, consulente van HOOM. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-12054940 of e-mail: lwillemse@hoomondersteuning.nl