nldoetOnderhoud bloembakken op het Dorpsplein in Dorst krijgt steun van NL DOET. De vrijwilligers  die het onderhoud verzorgen van de bloembakken op het Dorpsplein in Dorst krijgen een bijdrage van het Oranjefonds in het kader van het vrijwilligersproject NL DOET. Door het Oranjefonds is een bedrag toegezegd van € 450.00.

Waarom meedoen aan NL DOET: NL DOET is een goed moment om klussen te klaren. Aandacht voor een bepaald doel met mensen die een locatie aanpakken. U ziet direct resultaat. Daarnaast worden de vrijwilligers in het zonnetje gezet en boren we mogelijk nieuwe netwerken aan.

NL DOET is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en activeert iedereen om een (dag) deel de handen uit de mouwen te steken.

Wat gaan we doen:

Op 15 en 16 maart 2013 zijn de vrijwilligersdagen van NL DOET.

We gaan in Dorst op zaterdag  16 maart 2013 van 09.30 uur tot 12.00 uur de bloembakken op het dorpsplein voorzien van nieuwe vaste planten en tevens maken we het dorpsplein schoon en vrij van onkruid en andere zaken die er niet thuishoren.

Heeft u belangstelling om samen met ons (Louis Volders, Wilma Broers, Joke de Jong, Els en Walther Hoosemans) op zaterdag 16 maart 2013 deze klus te klaren, meldt je dan aan op walther.hoosemans@hetnet.nl of 06-54346937.

We zorgen die dag voor een bakje koffie en een worstenbroodje en om 12.00 uur hebben we dan een mooi,  prachtig en schoon dorpsplein.

 

Walther Hoosemans.