Midzomer Nachtfeest Dorst 2014 – 12 t/m 15 juni 2014

In het weekend van 12 t/m 15 juni 2014 worden in Dorst de 9e Midzomer Nachtfeesten georganiseerd.

Op 12 juni gaat ook het WK van start in Brazilië. Als Nederland zich plaatst, hebben we mogelijk op een van deze dagen weer een leuke wedstrijd. Een groot scherm voor in de feesttent is in optie genomen.
De programmacommissie gaat aan de slag om voor deze dagen een leuk programma in elkaar te steken.

We ontvangen daarvoor graag input. Wat wil de jeugd op vrijdagavond, welke band hebben we in gedachte voor de zaterdagavond en welke band gaat het festijn afsluiten op zondag.

Vragen aan de inwoners van Dorst, geef jullie wensen en gedachte door aan de organisatie en ga daarvoor naar de website www.midzomernachtfeest-dorst.nl en laat je bericht achter. Binnengekomen wensen en gedachte worden meegenomen in de samenstelling van het programma voor 2014.

Een idee in overweging
Een nieuw initiatief is (mogelijk) een activiteit op de donderdagavond, de Grote Dorste Kennis Kwis (de GDDK). Teams bestaande uit 5 personen samengesteld uit vrienden, jeugd, familieleden, bekenden, buurtgenoten, verenigingen, stichtingen, werkgroepen of/en zomaar een aantal mensen bij elkaar, kunnen hier aan deelnemen.

Het zal een Kwis zijn die algemene kennis vraagt en niet al te moeilijk.

Het beste team zal beloond worden met een geldprijs, waarmee je dan weer een gezellig buurtfeest of enig ander feestje kunt gaan bouwen. Tevens is er voor het beste team een wisselbeker beschikbaar.
Dan tot slot een vraag over de kermis, wat vindt de jeugd dat er moet komen staan op de kermis, een autoscooter of een zitbank (road – entertainment)

Laat je bericht achter op www.midzomernachtfeest-dorst.nl (of onder dit bericht)

Bestuur en Vrijwilligers Midzomer Nachtfeest.