Kroonappel voor MZN? Heel hartelijk gefeliciteerd. U neemt deel aan de zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels. Afgelopen weekend stemde het hele land op de mooiste sociale initiatieven in de eigen gemeente of eiland. Er zijn ruim 142.800 stemmen uitgebracht! Uw initiatief is als winnaar in de categorie Buurt uit de bus gekomen in Oosterhout. Dat betekent dat u de gemeentelijke winnaar bent in deze categorie en doorgaat naar de volgende ronde!

alex
Hoe nu verder? In de tweede ronde vragen we uw oordeel over andere gemeentelijke winnaars. We verdeelden het Koninkrijk in 20 regio’s. Alle gemeentelijke winnaars stemmen op organisaties uit een andere regio, maar in dezelfde categorie als waarin u nu gewonnen heeft. De gedachte hierachter is dat u met uw kennis en ervaring van uw eigen initiatief, goed een oordeel kunt vellen over soortgelijke inzendingen uit een ander deel van het Koninkrijk.

Er zijn 432 stemmen uitgebracht op de Stichting Midzomer Nachtfeest Dorst.

Landelijk werden er 142.800 stemmen uitgebracht op 4000 initiatieven, dat is gemiddeld 37.4 stem op elke initiatief. Voorwaar een mooi resultaat voor Dorst. In 2012 de cultuurprijs door ons gewonnen en nu mogelijk een Kroonappel..

Dank aan al degene die hun stem uitgebracht hebben op de Stichting Midzomer Nachtfeest Dorst.

Bestuur Stichting Midzomer Nachtfeest Dorst