schelGeen gesjouw met tassen vol marktinkopen

Door werkzaamheden in het Santrijngebied zijn er daar de komende vier weken veel minder parkeerplaatsen beschikbaar dan gebruikelijk. Dus even snel op zaterdag uw zware tassen met marktinkopen in de auto zetten, is er niet bij.

Daarom is er vanaf zaterdag 15 maart de mogelijkheid uw marktinkopen op de weekmarkt af te geven en later die dag op een met de auto goed bereikbare plek op te halen. Geen gesjouw, tijd om nog even andere inkopen in de stad te doen en wanneer het u uitkomt, de inkopen ophalen en in de auto laden. Gemak dient de mens: ook op de weekmarkt.

Hoe werkt het?

Alle inkopen van de weekmarkt kunt u bij de kraam van D&D Delicatessen (tegenover ViaVia) in een doos verpakken. Die doos is gratis. U plakt zelf de doos dicht, schrijft uw naam en telefoonnummer er op en geeft de doos af. U krijgt een bonnetje, en op een moment dat het u uitkomt rijdt u met uw auto langs theater de Schelleboom. Daar staat na circa een half uur uw doos en u krijgt deze op vertoon van uw bonnetje mee. U kunt uw doos ophalen tot 17.00 uur. Deze service kost u niets!

Een Ookado voor de eerste twintig gebruikers van deze service.

Om u kennis te laten maken met deze voor Nederland unieke service ontvangen de eerste twintig klanten van de weekmarkt die hiervan gebruik maken een Ookado. De Ookado is een Oosterhoutse cadeaubon die u in praktisch heel het stadshart kunt besteden en op zaterdag 15 maart ook op de weekmarkt. De Ookado heeft de waarde van € 10,00. Voorwaarde is wel dat uw aankopen circa 5 kilo zwaar zijn of zwaarder.

Op zaterdag 15 maart a.s.om 10.00 uur zal wethouder Willemsen deze actie starten.

Deze actie is een gezamenlijk initiatief van de weekmarkt, Winkelstad Oosterhout, theater de Schelleboom en de gemeente Oosterhout.