Fuck, daar gaat een vingerstuk

Ook dit jaar loopt teneinde en zoals alle jaren zal er weer heel wat vuurwerk de lucht ingaan. Niets mis mee als het in Nederland gekocht legaal vuurwerk is en afgestoken wordt op de tijdstippen dat dit mag. Daar zijn de laatste dagen van het jaar voor.

Irritant is het vuurwerk wat voordien afgestoken wordt. Vaak ook gevaarlijk omdat dit bijna per definitie illegaal is. Politie Oosterhout stelt dit jaar een speciaal telefoonnummer open. In de avonduren kan dit gebeld worden en kan vuurwerkoverlast gemeld worden.

De Vuurwerkperiode Dorst 2013 loopt vanaf 20 december t/m eindjaar

Indien wij voldoende redenen hebben zal er een huisbezoek gebracht worden om het vuurwerk in te nemen. Als politie wil je daad krachtig optreden en niet achter de meldingen aan blijven rijden. Hierbij hebben wij echter wel voldoende informatie nodig. U bent onze ogen en oren.

Wij als politie vragen hierbij uw medewerking. Wij willen investeren om uw overlast te beperken. War wij graag van u weten is:

-de locatie, adres huisnummer
-de vermoedelijke veroorzakers, wie zijn het die vuurwerk afsteken
-Waar komt het vuurwerk vandaan, dus de huisadressen van de daders.

De laatste week van het jaar (na de kerst) rijdt er iedere avond een politieauto speciaal voor dit soort meldingen. (0900-8844)

 

vuurwerkposter