Dorst op Stelten 2012

Dorst op Stelten 2012

DORST OP STELTEN 2012

Beste sportieve Dorstenaren,

Het staat er weer aan te komen “Dorst op Stelten”. In verband met de vroege zomervakantie organiseert ’t Zooike dit jaar op zondag 19 augustus dit sportieve evenement. Wellicht heeft u een van de voorgaande edities gezien en heeft u nu zelf eens zin om deel te nemen aan deze dag. Dan nodigen we u hierbij uit om samen met vrienden en kennissen een team te vormen en mee te doen aan deze gezellige sportieve dag.

Net als in voorgaande jaren is de opzet van Dorst op Stelten 2012 vergelijkbaar met voorgaande jaren. En traditie getrouw zijn we er ook dit jaar weer in geslaagd om nieuwe spellen in de arena te plaatsen. Eén ding is zeker, er zal weer veel strijd en komische taferelen in de spellen zitten.

Twijfel niet en geef je met je team op. Een team bestaat uit minimaal 8 personen. Het inschrijfgeld per team bedraagt € 30,00. Om mee te doen lever je het inschrijfformulier in bij een van de genoemde mensen. Wil je verzekerd zijn van deelname, meld je dan aan bij een van onderstaande contactpersonen. Of lever het antwoordstrookje zo snel mogelijk in, uiterlijk vóór 1 juli 2011 !!!

Samen met jullie inzet wordt Dorst op Stelten ook dit jaar weer een geslaagd evenement.

We zien je team graag in de Dorstse Arena op zondag 19 augustus !!!

Namens de organisatie ‘t Zooike

Anton van Alphen
John van der Hoofden
Marc Verschuren
Paul van Reen
Willem Kunenborg
Jaap van der Kooij