Bibliotheek Oosterhout Centrum is vanaf zondag 4 oktober tot eind maart weer elke zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Met uitzondering van 22 november i.v.m. de verhuizing van de bibliotheek naar het nieuwe gebouw De Bussel aan de Torenstraat. Vanaf zondag 29 november bent u van harte welkom op de nieuwe locatie. Dit is tevens de eerste openingsdag en dus extra feestelijk!

Zondag in de Kinderboekenweek Op zondag 11 oktober nodigen we alle kinderen van Oosterhout uit voor een gezellige middag in de bibliotheek. De Kinderboekenweek staat dit jaar met het thema ‘Raar, maar waar!’ in het teken van wetenschap, natuur en techniek. Om 14.00 uur starten we met de activiteit ‘Een reis langs de sterren’. Kinderen leren alles over het heelal en gaan daarna zelf een lichtgevende sterrenhemel maken. Aanmelden kan (gratis) in de bibliotheek of via www.theek5.nl.

Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie, om te snuffelen in de uitgebreide collectie boeken, dvd’s, cd’s of om gebruik te maken van de computergelegenheden/Wifi.