Zondag 17 februari organiseert Timbre (www.timbre.live) een ‘Bakkie Troost’ Winterwandeling voor iedereen die een dierbare verloren heeft. Op moeilijke momenten kunnen herkenning en erkenning van andere mensen je steun bieden. Je bent van harte welkom om mee te lopen en neem gerust een wandelmaatje mee.

We verzamelen om 10:30u bij het sfeervolle restaurant Beum en zullen tijdens de wandeling ruimte maken voor een passend lied en gedicht. Naar verwachting zullen we weer rond 12:00u arriveren bij restaurant Beum. Waar er gelegenheid is om na te praten en een ‘Bakkie Troost’ te nuttigen welke u van namens Timbre ontvangt. Indien u een vrijwillige bijdrage wilt geven, er staat na afloop een boxje.

We nodigen je uit om de stap te zetten en met ons mee te wandelen. De wandeling gaat altijd door, bij slecht weer is er gelegenheid om naar binnen uit te wijken.

Laat even weten met hoeveel personen u komt wandelen. Je kan je aanmelden via bakkietroost@timbre.live  of via de intekenlijst bij restaurant Beum.

De volgende ‘Bakkie Troost’ wandeling is in een nieuw jaargetijde, zondag 12 mei. In iedere jaargetijde zullen we een wandeling plannen.