De gemeente Oosterhout wil de speeltuin in de Taxusstraat uitdagender maken en uitbreiden. We willen extra speeltoestellen plaatsen, maar weten nog niet welke. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Graag horen we van jou wat je leuk vindt en welke dingen je graag zou willen doen in de nieuwe speeltuin.

Uitnodiging
Je bent op vrijdag 28 september tussen 16.00 – 17.00 uur van harte welkom in de speeltuin aan de Taxusstraat. Er zijn dan medewerkers van de gemeente Oosterhout aanwezig om uitleg te geven en jullie wensen en ideeën op te schrijven. Alle kinderen uit Dorst zijn van harte welkom. Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel je stem laten horen? Mail dan naar jong@oosterhout.nl Als het slecht weer is, dan zijn wij in de Klip. De bijeenkomst gaat dus in elk geval door.

Wat gaat er gebeuren?
In het voorjaar van 2018 vroegen we jongeren wat ze buiten het liefste doen. Het antwoord daarop was massaal ‘voetballen’. Daarna hebben alle omwonenden een brief gehad, omdat de gemeente in de Taxusstraat een voetbalkooi wilde plaatsen. Daar waren veel omwonenden en kinderen uit de buurt niet blij mee. Daarom pakken we het nu anders aan en mogen jullie zelf je wensen kenbaar maken. De speeltuin aan de Taxusstraat heeft nu een pannaveld, een klimtoestel en een wipkip. Die blijven gewoon staan. De gemeente wil de speelplek uitdagender maken en uitbreiden met nieuwe speeltoestellen. Er moet iets komen voor kinderen tot 10 jaar, maar ook voor kinderen van 10 jaar en ouder. Kom dus je stem laten horen!

Planning
Nadat we jullie wensen hebben opgeschreven, maken we een plan voor de nieuwe speeltuin. We hopen dat de speeltuin aan het einde van dit jaar helemaal klaar is, maar dat is wel afhankelijk van de levertijd van de speeltoestellen en het weer. Als het plan voor de nieuwe speeltuin klaar is, krijgen jullie opnieuw een brief waarin we vertellen welke speeltoestellen jullie hebben uitgekozen en wanneer die worden geplaatst.

Vragen?
Heb je nog vragen over deze brief? Neem dan gerust contact op met mevrouw Nicolle VerhoeksVaessen, via telefoonnummer 14 0162 of via e-mailadres n.verhoeks-vaessen@oosterhout.nl

Graag zien we je op 28 september!