Vanaf 19 september werkzaamheden aan de Vijftig Bunderweg

Binnenkort zullen de eerste woningen in het plan ‘Boswachterij Dorst’ worden opgeleverd. U bent vorig jaar reeds door middel van een bewonersbrief geïnformeerd over het feit dat deze wijk bereikbaar wordt via De Vliert en de Vijftig Bunderweg. Daarvoor is het noodzakelijk dat het deel van de Vijftig Bunderweg tussen de Wethouder van Dijklaan en de entree van de woonwijk wordt verbreed naar 5 meter.

Nu de eerste woningen de komende maanden bewoond gaan worden, wil de gemeente het deel van de Vijftig Bunderweg tussen de wethouder van Dijklaan en De Elzent gaan verbreden. Met deze werkzaamheden zal worden begonnen op maandag 19 september a.s. en worden in opdracht van de gemeente uitgevoerd door gebr. v.d. Oord Bommelerwaard B.V.

Naar verwachting zullen deze ongeveer 3 weken in beslag nemen. De werkzaamheden zullen in drie fases worden verricht. Begonnen zal worden met het deel van de Vijftig Bunderweg tussen de wethouder van Dijklaan en De Elzent tot aan de oprit van huisnummer 3 (deze blijft dus bereikbaar). In de tweede fase wordt het deel van de Vijftig Bunderweg tot aan het kruisingsvlak met De Elzent verbreed. In de laatste fase zal een verkeersplateau worden aangelegd op de kruising De Elzent – Vijftig Bunderweg. Deze laatste werkzaamheden zullen slechts enkele dagen in beslag nemen, maar de bewoners van de woningen De Gors 1 en 3 en Vijftig Bunderweg 11 en 25 zullen dan niet met de auto naar en van hun woningen kunnen rijden. Aan de desbetreffende bewoners wordt vriendelijk verzocht hun auto desgewenst in De Elzent of De Wildert te parkeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer B. Baijens, telefoonnummer 0162-489319.