Op woensdag 8 juni doet Oosterhout mee aan de Nationale Buitenspeeldag. Op deze dag zijn verschillende straten afgesloten voor verkeer, zodat kinderen fijn op straat kunnen spelen. Ook dit jaar zijn er in de gemeente Oosterhout volop buurten die een buitenspeeldag organiseren.

Deelnemende buurten

Op woensdag 8 juni wordt er op 18 locaties een Buitenspeeldag georganiseerd. Deelnemende buurten zijn; Adriaan Brouwerlaan (Schildersbuurt), Bosuil (Dorst), Brabantlaan (Slotjes-West), Frits van Egtersstraat (Vrachelen ||), Giethuiserf (Centrum), Houtduifstraat (Strijen), schoolplein de Ontdekking (Natuurkundigebuurt), speeltuin aan de Kastanjelaan – Sint Benedictusstraat (Slotjes-Oost), Lijndonk (Donkenbuurt), Ranonkelstraat (Bloemenbuurt), Santrijnpark (Centrum), Slotjesveld (schoolplein oude Biencorf), Sterrenlaan (Sterrenbuurt), Pater Kerssemakersdreef (Vrachelen |), Trekbeemd (Beemdenbuurt), Vicarislaan (Molenbuurt), Willem van Oranjestraat (Oud- West) en Zeislaan (Vrachelen |).

De Buitenspeeldag in Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door de verstrekte subsidie van de gemeente. De gemeente ondersteunt de actie ook door het faciliteren van afzettingen en afvalbakken. Wij wensen iedereen een fijne dag!