Aan alle kinderen van 0-9 jaar uit de omgeving van de speelplek Mispelstraat

Denk met ons mee

Welke speeltoestellen wil jij aan de Mispelstraat?

Buitenspelen is gezond en leuk! Daarom richten we in Oosterhout graag leuke en uitdagende speelplekken in. De speelplek in jouw buurt aan de Mispelstraat is toe aan een opknapbeurt. Er komen daarom nieuwe speeltoestellen, op de huidige locatie. We zouden het heel leuk vinden als jij samen met omwonenden en andere kinderen uit de buurt wil meedenken over de leukste speeltoestellen. Hoe? Dat lees je in deze brief.

Welke speeltoestellen?

Vanwege de situatie rondom het coronavirus kunnen we geen bijeenkomst organiseren om te horen welke speeltoestellen op de speelplek willen. Daarom doen we het anders. Bij deze brief vind je een overzicht met speeltoestellen waar je uit kunt kiezen. We vragen je om drie speeltoestellen uit te kiezen die je graag in de speeltuin zou willen zien. De top drie van jouw keuze kun je mailen naar spelen@oosterhout.nl. Reageren kan tot en met 10 juli 2020.

Wanneer gaan we aan de slag?

Nadat we jullie wensen hebben opgeschreven, maken we een plan voor de nieuwe speelplaats. Als het plan voor de nieuwe speeltuin klaar is, krijgen jullie opnieuw een brief waarin we vertellen welke speeltoestellen we hebben uitgekozen. Daarna bestellen we de nieuwe speeltoestellen. We hopen dat de speelplaats voor het eind van dit jaar helemaal klaar is, maar dat is wel afhankelijk van de levertijd van de speeltoestellen. Als we weten wanneer de speeltoestellen geplaatst worden, dan krijgen jullie weer een brief van ons.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze brief? Neem dan gerust contact op met mevrouw N. Verhoeks-Vaessen, via telefoonnummer 14 0162 of via e-mailadres N.verhoeks-vaessen@oosterhout.nl