Op 17 juni a.s. staat de Postduiven Vriendenclub de Olijftak uit Dorst met een stand op de jaarmarkt in deze plaats. Op deze markt gaan we onze sport promoten, gekoppeld aan een goed doel. Bezoekers van deze markt kunnen voor € 1,- een duif “adopteren” van een van onze liefhebbers. Moet je dan zelf voor de duif zorgen? Nee, dat doen de leden!

Degene die een duif adopteert wordt gekoppeld aan een ringnummer van een duif. De duiven doen mee aan 3 wedstrijden (op 7, 14 en 21 juli). Bij iedere wedstrijd zijn punten te verdienen. Degene die de duif met de meeste punten heeft geadopteerd is de winnaar en ontvangt een LCD tv (scherm 107cm), ook voor de 2e en 3e plaats is er een leuke prijs.

De gehele inleg van deze actie gaat naar Stichting PIM in Dorst. Een woonvoorziening voor kinderen met een meervoudige handicap in Dorst. (zie www.stichting-pim.nl)

De 1e wedstrijd is op 7 juli. Het verloop van de wedstrijden is te volgen via de website van PV de Olijftak. www.bernard-brouwer.nl (klik op links, verenigingen, PV de Olijftak)

Deelnemen kan tijdens de jaarmarkt (toegang gratis).
Bent u niet in de gelegenheid hierbij te zijn een donatie is altijd welkom op Rabobank rekeningnummer: 112204074 o.v.v. donatie Stichting Pim.

Namens PV de Olijftak
W. Damen (secr.)