Beleef wereldavonturen in de bieb!

Op 3 oktober gaat de Kinderboekenweek weer van start. Dit jaar staat het thema ‘Hallo Wereld’ centraal. Er worden leuke activiteiten georganiseerd. Zoals een vrolijke familievoorstelling met Jacques Vriens, een wereldreis met Google Earth, een workshop Greenscreen en voorleesfeesten in de bibliotheek.

Familievoorstelling met Jacques Vriens

Op zaterdag 13 oktober is er een vrolijke familievoorstelling van Jacques Vriens. Hij vertelt, zingt, speelt toneel,  leest voor en doet zelfs een dansje. Een spectaculaire voorstelling die je niet mag missen! De voorstelling begint om 14.00 uur bij de Cammeleur in Dongen. Kaartjes voor de vrolijke familievoorstelling zijn €7,50 en €5,00 voor bibliotheekleden en verkrijgbaar op www.theek5.nl/activiteiten en in alle vestigingen van Theek 5.

Wereldreis met Google Earth

Altijd al een wereldreis willen maken? Met het grote Google Earth kijk- en zoekboek kom je overal! Het bevat veel weetjes, zoekopdrachten en stripachtige kleurenillustraties. Kom naar de bibliotheek en verken de wereld met Google Earth. De zoekopdrachten zijn geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en toegang is gratis.

Workshop Greenscreen

Wil je een wereldreis maken en het aan iedereen laten zien? Kom naar de workshop Greenscreen! Aai een olifant in Afrika of schiet met je geweer als een cowboy in Amerika! Kies je eigen achtergrond en maak een zo leuk mogelijk filmpje van je wereldreis. Het filmpje staat een paar dagen later online. De workshop vindt plaats in de vestigingen Chaam, Dongen, made, Raamsdonksveer, Rijen en Oosterhout. Voor data en tijden kijk op www.theek5.nl/activiteiten.  De deelname aan de workshop is gratis.

Voorleesfeesten

Kom naar de voorleesfeesten in de bibliotheek om een leuk verhaal te horen.  Speciaal georganiseerd voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Het bezoeken van de voorleesfeesten is gratis. De voorleesfeesten vinden plaats in de vestigingen: Oosterhout Centrum, Chaam, Dommelbergen, Geertruidenberg, Dongen, Baarle-Nassau, made, Raamsdonksveer, Gilze en Rijen. Voor data en tijden kijk op www.theek5.nl/activiteiten.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht in alle vestigingen van Theek 5 of op de website www.theek5.nl/activiteiten.