Jubileum Concert Dorst wordt grote reünie !!!!!

Op donderdag 13 juni 2013 om 20.30 barst de feesttent van de Midzomer Nachtfeesten in Dorst uit zijn  voegen (tentstokken)

Die avond gaat er in de feesttent op het Dorpsplein een jubileum concert plaatsvinden ter gelegenheid van het feit dat er in Dorst in 2013, maar liefst  11 verenigingen – stichtingen -werkgroepen een jubileum vieren.

Het concert wordt verzorgd door de Fanfare St. Joris in samenwerking met het Marcoenkoor en de Kapel de Dorstse Boerkes. Er zal muziek ten gehore worden gebracht, passende bij de jubilerende verenigingen.

11 verenigingen met een jubileum, een unicum voor een dorp als Dorst. Zo zie maar weer, waar een dorp sterk in kan zijn, het verenigingsleven, de saamhorigheid en betrokkenheid.

St. Joris 140 jaar, Kruisboogvereniging Dorst 85 jaar,  EHBO Vereniging 65 jaar, Werkgroep Koninginnedag en Bevrijding 65 jaar, Katholieke Bond van Ouderen 55 jaar, Carnaval in Dorst (Dorstig leut en de Kater) 55 jaar, Kapel de Dorstse Boerkes 55 jaar, Gymclub de Sprinkhanen 55 jaar, Wando 50 jaar, Avondvierdaagse 30 jaar, Buurtvereniging Mispelstraat/Wilgenhof 10 jaar. Totaal maar liefst 635 verenigingsjaren !!!!!!.

Alle leden en oud leden (582 in getal) van deze verenigingen krijgen deze week een uitnodiging in de bus voor dit jubileum concert / reünie.

Na afloop van het concert, zo rond de klok van 21.45 uur zal op een groot scherm een door Wim Leemans vervaardigde film worden vertoond met daarin oude beelden/foto’s en prenten van de jubilerende verenigingen.

Bij binnenkomst krijgen de leden en oud leden van de jubilerende verenigingen een button uitgereikt met daarop de naam van hun vereniging en het aantal jaren dat de verenigingen bestaat.

Ook is er voor elke bezoeker koffie met een petit four met daarop het logo van de Midzomer Nachtfeesten. Verder gedurende de avond zal een schrobbelerke en Oranje Bitter worden aangeboden.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent, we hebben 150 zitplaatsen en 200 staanplaatsen.

VOL = VOL

Bestuur Stichting Midzomer Nachtfeesten.