Op donderdag 18 juni 2015 zal tijdens  de Midzomer Nachtfeesten in Dorst de Grote Dorstse Kennis Kwis en Dorst Zingt worden georganiseerd.

De Grote Dorstse Kennis Kwis en Dorst Dorst Zingt wordt gehouden in de feesttent van de Midzomer Nachtfeesten op het Dorpsplein in Dorst.

De Kwis zal bestaan uit een aantal plaatjesronden, muziekronden en vragenronden. We gaan nog niet verklappen wat het precies gaat worden. Een ding is al wel duidelijk de plaatjes en vragen gaan over Dorst en directe omgeving. Voor de muziekronde is algemene kennis voldoende.

Deelname aan de Grote Dorstse Kennis Kwis staat open voor iedereen, verenigingen, stichtingen, werkgroepen, vriendenclubs, wijken, straten etc etc. Een team dient te bestaan uit minimaal 3 en maximaal 5 personen.

Aanmelden kan via walther.hoosemans@hetnet.nl

Voor de winnaars wordt een mooie prijs ter beschikking gesteld.

Wij laten Uw hersens kraken, op het moment dat U dacht alles al te snappen. We halen de wereld in  huis, maar kammen ook het dorp uit. Wat mooi en goed is hijsen we op ons podium.

Tussen de Kwis ronden door gaan we Dorst Zingt op het podium brengen. Met medewerking van de Fanfare St. Joris – de Dorstse Boerkes, het Dames- en Herenkoor Marcoen en een bekende Dorstse zanger gaan we bekende deunen en songs ten gehore brengen.  Lekker meedeinen !!!

We hebben alles in huis, schoonheid van het zuiverste water en amusement van gewapend beton. Wij ontlokken aan U een feesthumeur terwijl U niets te feesten heeft. Wij wel, wij vieren ons 10- jarig bestaan.  Wij brengen houten klazen aan het swingen en koele kikkers aan het huilen !!!

Voorafgaande aan de Grote Dorstse Kennis Kwis wordt de Onzichtbare Vrijwilliger 2015 bekend gemaakt.

midzomernachtfeest1_2012_045

Bestuur Stichting Midzomer Nachtfeest.

Jan Coremans en Walther Hoosemans