Zondag 5 augustus vindt weer de (inmiddels alom bekende) Fietscampingtocht plaats. Een fietstocht voor het hele gezin waarbij u kennis maakt met de campings in en rond Oosterhout. De VVV Oosterhout heeft ook dit jaar weer een leuke route uitgezet, van ca 30 km. langs alle campings in en rond Oosterhout.

Fietscampingtocht

Fietscampingtocht

Op elke camping zijn er die dag leuke activiteiten voor volwassenen en kinderen zoals een braderie, rommelmarkt en skelterrace. Op Natuurkampeerterrein De Duiventoren wordt zelfs een streekmarkt georganiseerd door Natuurlijk Biesbosch. Hier kan o.a. geproefd en gekocht worden:

  • Streekbier
  • Streekwijn
  • Kaas
  • Groentes uit hobbytuinen
  • Biologisch ijs

En denkt u niet dat de Oosterhoutse campings niet gastvrij zijn, want een aantal ervan biedt u bovendien nog eens gratis een lekkere versnapering aan zoals een pannenkoek, een lekker kopje koffie, heerlijke soep en vers fruit!!

De start van de fietscampingtocht is vanaf 10.00 uur. Op elke camping kan gestart worden.

Dat zijn de navolgende campings/bungalowparken: Roompotpark De Katjeskelder, Chaletpark De Hannebroek, Recreatiepark ‘t Haasje, Minicamping Vrachelen, Minicamping De kleine Abtshoeve, Minicamping de Kwikstaart, Camping de Eekhoorn, Natuurkampeerterrein de Bergvlietse Bossen en Natuurkampeerterrein De Duiventoren.

De deelname aan de tocht kost € 3,- p.p.
Daarvoor ontvangen de deelnemers een fietsroute, een handige bidon om zelf te vullen, een vrolijke zadelhoes als aandenken aan deze fietsdag en natuurlijk een heleboel gratis lekkers en vertier.