dorstopsteltenVriendenclub ’t Zooike legt de laatste hand aan de voorbereiding van de 21e editie van “Dorst op Stelten”. Dit jaar op zondag 17 juli in het centrum van Dorst, dat is omgebouwd tot een sportieve arena.

De meeste inwoners van Dorst kennen Dorst op Stelten, of hebben minimaal één keer mee gedaan aan dit sportief spektakel. Een zeskamp waar je wordt getest op kracht, snelheid, behendigheid en teamwork. Natuurlijk wordt iedereen wel een keer nat, dat hoort erbij. En de volgende dat wakker worden en spieren voelen op plaatsen waarvan je niet wist dat daar spieren zaten. Maar dat mag de pret niet drukken. Dorst op Stelten is een sportief spektakel.

Dit jaar hebben we de volgende spellen; Estafette race, Buikschuifbaan, Tobbedansen, Wipe out megaballs, Stormbaan en Twistladder.

Dorst op Stelten is een zeskamp voor jong en oud. We hebben een competitie voor senioren en junioren. Dit jaar hebben 10 teams ingeschreven, 5 junioren en 5 senioren teams. Om 10 uur begint de sportieve strijd op ons plein aan de Spoorstraat.

Toeschouwers zijn van harte welkom om alle sportieve deelnemers aan te moedigen. Het plein is zodanig ingericht dat iedereen de strijd goed kan volgen. Natuurlijk is er muziek en zijn er een drankje en hapje verkrijgbaar.

We zien jullie graag.

‘t Zooike