Het caranvalsmotto van 2013 in het Kattegat:

Dees jaor draoie we de rolle om

Dees jaor draoie we de rolle om

Dit jaar heeft de winter zijn intreden al vroeg en goed gedaan in het Kattegat, wat zeker voor de bouwers van de verschillende carnavalswagens en creaties het niet makkelijker maakt. Een goed overdekte en met een enkele uitzondering ook nog verwarmde bouwplaats maakt het leven dan een heel stuk aangenamer.

Dees jaor draoie we de rolle omWij, als stichting de Kater, hebben dan ook veel respect voor deze bouwploegen en wensen ze een veilige en goede bouwtijd toe (een aantal ploegen zijn echter al enige maanden bezig, wat aangeeft hoe enthousiast en betrokken deze ploegen zijn), en hoe een aantal loods en grond eigenaren hier belangeloos hun steun geven.

Complimenten. Dat we er samen weer een mooie optocht van mogen gaan maken met de grote diversiteit aan creaties groot en klein.

De stichting is ook al weer enige maanden bezig met de voorbereidingen voor carnaval 2013 en we hopen op korte termijn hier het programma te onthullen. Daar zitten zeker wat verassingen bij, maar dat zien jullie wel in de komende weken.

Dees jaor draoie we de rolle omDaarnaast zijn de voorbereidingen voor de sauwelavonden in volle gang, Samen met een aantal zeer gedreven vrijwilligers uit de Vraagtekens en T Zooike wordt er weer een hard gewerkt om u op 18 en 19 januari 2013 een mooie avond te bieden met de vrolijke klanken van de kapel De Dorstige Boerkes en de spitse en kolderieke sauwels van de sauwleaars.

We hebben weer een mooie selectie aan sauwelaars dit jaar, die al volop bezig met de voorbereidingen en daar zijn we zeker als stichting erg blij mee.

We wensen iedereen alvast een veilige en warme winter toe, kleedt je goed, neem op tijd je vitamines en zorg dat je gezond bent om in 2013 carnaval weer present te zijn.

Stichting de Kater.