Christ Meeuwesen vrijwilliger van het jaar 2012 in Dorst !!

Christ Meeuwesen is aan de vooravond van de Midzomer Nachtfeesten en Kermis in Dorst benoemd tot onzichtbare vrijwilliger van het jaar 2012 in Dorst.

Nadat alle verenigingen / stichtingen en werkgroepen in de gelegenheid waren gesteld een vrijwilliger voor deze titel te nomineren werden 8 personen genomineerd.

Achtereenvolgens zijn dat Jan Coremans (buurtbus) , Piet Broeders (kerk ), Toos van den Wassenberg (buurtbus),  Tony Vis (Dames- en herenkoor),  Peter Nouws (St. Joris) , Rina Laene (werkgroep Koninginnedag) , Eric van Vleanderen  (ORTS Oosterhout) en Christ Meeuwesen (Biljartvereniging de Keu’zes en vele anderen)

De jury bestaande uit Marian Janse (wethouder), Ron Nieuwenhuijs (voorzitter), Roger Hoogland (Basisschool Marcoen), Hans Sprangers (Dorpsraad) en Emiel van Rooij en Hans van der Prijt (Weekblad Oosterhout)  heeft zich in een beraad gebogen over de nominaties.

Na dit beraad kwam  de uitslag,  1 Christ Meeuwesen,  2 Piet Broeders en  3 Toos van den Wassenberg.

Aan Christ Meeuwesen werd door  wethouder Marian Janse  in een volle feesttent van het Midzomer Nachtfeest  Dorst, de vrijwilligersprijs 2012 uitgereikt.  Door William van Nunnikhoven is deze prijs ontworpen. Het is een in pilot geslepen glasplaat op een voet van twee halve cirkels, mat gestraald met in het midden  (helder glas )een zichtbare hand.  Een aandenken heel goed passend bij het vrijwilligerswerk. Heel veel onzichtbaar vrijwilligerswerk, uitgebeeld door die ene hand.

Alle genomineerde  werden daarna verrast met een grote, goed gevulde levensmiddelenmand en een boeket bloemen.

Alle genomineerde van harte proficiat.

Hierbij tevens de oproep aan alle verenigingen  / stichtingen en werkgroepen, kijk binnen Uw organisatie eens goed naar de vrijwilligers en nomineer die  voor het jaar 2012.

Nominaties kunnen (vanaf nu) al worden ingezonden aan isvbdorst@gmail.com.

Uw verslaggever ter plaatse

Walther Hoosemans.