Beheer Evenementen
José den Ronden: evenementen@nieuwsuitdorst.nl

Loading Events
  • This event has passed.

Lichtjesavond: “ Omdat het missen nooit voorbijgaat !”

Op dinsdag 10 december a.s. organiseert Timbre van 19.00 tot 20.00 uur een 3e editie Lichtjesavond.

We heten u welkom in een sfeervolle omgeving. Met mooie muziek en passende woorden staan we samen stil bij geliefden die uit ons midden zijn weggevallen. Het wordt dan letterlijk en figuurlijk een beetje lichter: ieder krijgt gelegenheid om een kaarsje op te steken. Ieder ontstoken kaarsje vertelt zijn eigen verhaal en iedere hartenkreet krijgt een mooie plek in het grote gouden hart.

Deze avond wordt u aangeboden door Timbre en Restaurant Beum. Timbre –uw levensverhaal in unieke klankkleur, is een samenwerking tussen Barbara Duijser (singer-songwriter) en Jeroen Hartel (spreker op uitvaarten). Timbre (www.timbre.live) begeleidt de gehele uitvaartdienst van welkom, levensverhaal met live muziekfragmenten tot afsluiting. En organiseert 1x per jaar een Lichtjesavond en 4x per jaar een ‘Bakkie Troost’ Seizoenswandeling in boswachterij Dorst.

Wilt u ook een kaarsje komen opsteken? Laat ons weten dat u komt! Stuur svp een email naar lichtjesavond@timbre.live , of via de intekenlijst bij restaurant Beum. Geef daarbij aan met hoeveel personen u komt en welke naam of namen we mogen noemen bij het kaarsjesritueel.

Graag tot ziens op dinsdag 10 december. Vanaf 18.45 uur wordt u welkom geheten met een kopje koffie of thee. Het begint om 19 uur en duurt tot ongeveer 20 uur. De toegang is gratis. Na afloop staat er een boxje voor een vrijwillige bijdrage. Houdt u rekening met de weersomstandigheden. Aansluitend is er gelegenheid om een hartversterkertje te drinken bij Restaurant Beum.

Locatie: Restaurant Beum, Wethouder Van Dijklaan 19, Dorst; er is voldoende parkeergelegenheid.

Share This Story, Choose Your Platform!